Ben je op zoek naar een taart voor een verjaardag, jubileum of een ander leuk feestje? Of wil je iemand een taart cadeau doen als bedankje of verrassing? Bestel dan de taart in mijn webshop en ik beloof je dat het smullen wordt!

Taarten die je onder anderen vindt in mijn webshop zijn de appeltaart, cheesecake, brownies en boterkoeken. De appeltaart maak ik volgens een uniek recept en is anders dan dat we hem kennen “vanuit de winkel”, maar zeker niet minder lekker.

Fototaarten zijn ook verkrijgbaar bij ‘Bij Raaf’. Lever een leuke foto of een plaatje aan en ik zorg voor een heerlijke slagroomtaart met de afbeelding erop. Deze taarten zijn altijd een succes! Heb je hier vragen over? Stuur dan een mail naar info@bijraaf.com

Wil je graag zelf een taart maken, maar heb je geen tijd om de cake/koek te bakken? Die kan ik voor je maken. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de taart zelf versieren. Hoe leuk is dat met kinderen? Zelf je verjaardagstaart versieren!

Het is belangrijk dat de taarten 7 dagen van te voren worden besteld. Mocht je te laat zijn en wil je toch heel graag een taart, stuur mij dan even een e-mail.

De taarten voor particulieren maak ik vanaf 10 personen.