Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden


Bij plaatsing van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Webshop

Via mijn webshop kunt u gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. Ik heb een aantal designs waar u uit kunt kiezen voor taart en/of gebak. Elk product is aan te passen aan uw wensen; denk aan kleur, smaak en formaat. Zorg ervoor dat u alles correct invult . U dient zelf zorg te dragen voor het ophalen van uw bestelling; wanneer u uw bestelling liever wilt laten bezorgen, dient u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Bestellingen gedaan via de webshop gaan alleen door na volledige betaling via iDeal of PayPal. Mocht een bestelling niet geaccepteerd kunnen worden door me, dan ontvangt u hier spoedig bericht van. Uiteraard wordt uw betaling volledig geretourneerd.

Bestellingen

Ik ontvang bestellingen graag zo snel mogelijk, doch uiterlijk 1 á 2 weken voor datum; maar omdat ik begrijp dat soms abrupt een taart nodig is voor een event sta ik er voor open om uw taart klaar te maken op uw gewenste dag op last minute order, mits er geen ruimte meer is in ons bezetting. 


Ophalen/bezorgen

Ophalen kan gedaan worden op de afgesproken dag/tijd in mijn huis aan de Noordwester 134 Den Burg. Bezorgen op Texel is ook mogelijk kost € 5  . Ik adviser mijn klanten om bij ophalen de taart plat te vervoeren, het liefst in de achterbak van de auto, zo wordt ook bij warmte voorkomen dat de taart directe zonlicht krijgt wat belangrijk is om de taart op locatie te leveren zoals deze is meegenomen uit mijn koelkast Bij Raaf is niet aansprakelijk voor schade gemaakt tijdens het zelf vervoeren van de bestelling.


Annuleringen

Annuleringen door opdrachtgever: Wanneer u uw bestelling wilt annuleren, dan dient u dat zo spoedig mogelijk te doen. Omdat wij meestal een week van te voren al bezig zijn met inkopen voor uw bestelling, kunnen wij u uw geld niet geheel retourneren. Onderaan vindt u onze annuleringsmaatregelen: – binnen 1 maand = 100% refund** – binnen 2 weken = 70% refund – binnen 1 week = 40% refund – binnen 4 dagen = 20% refund – No show = geen refund!* **Geldt niet voor grote taarten/bruidstaarten vanaf 35 personen. *Wanneer u uw bestelling niet komt ophalen, kan ik geen geld retourneren. U dient dan zsm contact met ons op te nemen om de taart eventueel alsnog op te halen. Lukt dat niet dan zijn wij genoodzaakt een andere bestemming voor de taart te vinden. Terugboeking van uw gedane betaling zal geschieden binnen 5 werkdagen.Bij annulering, wordt €5,- in rekening gebracht voor administratiekosten.

 

Annuleringen door Bij Raaf


Bij overmacht zoals ziekte, zware (privé) omstandigheden of iets dergelijks wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd wanneer ik de opdracht niet voor u kan uitvoeren. Ik vraag uw begrip hiervoor. Wanneer u al betaald heeft, ontvangt u uiteraard uw volledige bedrag terug. Het is niet mogelijk aanspraak te maken op een hoger bedrag!